Vinaròs inicia l’adequació del litoral de cara a la temporada turística

L'objectiu és garantir que les platges i cales del municipi estiguen en òptimes condicions per rebre al turisme de proximitat

Vinaròs inicia l’adequació del litoral de cara a la temporada turística

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, en coordinació amb el Departament d’Obres i Serveis, ha iniciat els primers treballs per a l’adequació del litoral. En concret, s’han posat en marxa les tasques de poda de les palmeres i arbrat del passeig marítim per oferir un millor aspecte de l’espai. D’altra banda, a través d’una reunió mantinguda entre les dues regidories i el responsable de la Brigada Municipal, es va acordar les actuacions que es duran a terme en les properes setmanes per adequar les platges i cales.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “s’ha fet un calendari amb totes les actuacions que es faran en les properes setmanes, perquè amb l’arribada de l’estiu tot el litoral estiga en òptimes condicions”. Segons afegia es farà la instal·lació de les passarel·les de fusta, es col·locaran les papereres i rentapeus, així com tota la resta del mobiliari. Per últim, comentava que també es faran feines de jardineria a primera línia de platja.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “és important mantenir aquestes reunions per tal de coordinar totes les feines necessàries per oferir un litoral en òptimes condicions per al turisme de proximitat que aquest estiu gaudirà de la nostra costa”. En aquest sentit, recordava que Vinaròs disposa d’un ampli litoral de gran valor turístic i natural, per tant garantir accessos i mobiliari de qualitat és fonamental per oferir una bona experiència.

Directe