Peníscola trau a concurs els nous quiosquets de platja

Els interessats hauran de registrar les seues propostes abans del 12 d'abril

Peníscola trau a concurs els nous quiosquets de platja
Els "xiringuitos" en una recreació de com seran

L’àrea de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Peníscola ha confirmat hui la publicació de la licitació pública per a la concessió de l’explotació dels quiosquets de platja per a les temporades 2021 a 2028, ambdues inclusivament.

Els interessats podran presentar les seues propostes fins al dia 12 d’abril a les 14.00h per a poder optar a l’explotació d’un dels quatre quiosquets que es preveu poder situar en Platja Sud, enfront del Centre d’Estudis, i Platja Nord, enfront de la Urbanització Els Doyes, enfront d’Apartaments Pompeia i enfront del Restaurant Maite.

Amb caràcter general, els quiosquets prestaran servei des del 15 de maig fins al 15 d’octubre i, amb caràcter voluntari, durant el període de la Setmana Santa. L’horari del servei per a la venda de begudes i snacks s’ha establit entre les 10h i les 01.30h i, en cap cas, podran oferir menjars ni servei de restaurant ni servei d’àpats.

L’estructura i disseny d’aquests quioscos ha sigut aprovat prèviament per part de l’Ajuntament de Peníscola i, per tant, els adjudicataris de les explotacions hauran d’instal·lar el quiosquet seguint les especificitats tècniques i constructives prèviament definides per a garantir l’homogeneïtat estètica d’aquests espais.

Cadascun dels quiosquets consistirà en mòduls desmuntables, com a elements principals, amb una superfície de 20m2 destinats a zones de treball i zona d’atenció al públic. Es complementaran amb una àrea de terrassa amb taules i cadires, tarima en sòl i pèrgola de sombraje, annexionada a aquest. Aquests llocs de temporada tindran una superfície ocupada màxima de 130 m² i comptaran amb mòduls per als lavabos.

La regidora de l’àrea, Raquel París, ha assegurat que la intenció de l’Ajuntament és la de disposar dels quiosquets en platges aquesta temporada, “la nostra voluntat és que aquest estiu ja es puguen gaudir aquests serveis a les nostres platges urbanes” qüestió que dependrà del compliment sense imprevistos dels terminis administratius i l’oportuna recepció de tots els permisos per part de Costas.

Directe