El Mucbe amplia l’oferta expositiva amb la mostra ‘Abismes’, de Sergi Marcos

És una col·lecció formada per quadres abstractes que són una evolució dins de l’obra de l’artista

El Mucbe amplia l’oferta expositiva amb la mostra ‘Abismes’, de Sergi Marcos

Ja es pot visitar al Mucbe l’exposició «Abismes», de l’artista Sergi Marcos, una mostra formada per 50 quadres que, segons ha reconegut el propi artista, «són una evolució i alhora una graó dins de la meua obra, perquè recupero alguns aspectes del gest més pur i més abstracte i alhora també puc aprofundir a partir d’aquesta manera de fer amb coses més personals».

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, s’ha mostrat molt satisfet de poder comptar amb la col·lecció a Benicarló i ha ressaltat que «aquesta és una de les magnífiques exposicions amb les quals comptem al Mucbe».

Sergi Marcos ha reconegut que «el títol fa referència a la cerca interior, que m’ha permès expressar i arriscar-me amb aquest tipus d’obra de gest i abstracció» i ha manifestat que «vull que les persones es puguen endinsar en l’obra i que rescaten el que els puga servir».

A més, també es pot veure la secció «Vida privada», que forma part de l’obra anterior de l’artista i que parla sobre la cerca i la necessitat de la privacitat i de la privació.

La mostra es pot veure al Mucbe fins al 8 de maig.

Directe