Josep Gisbert, nou director del gabinet de presidència de Diputació

Va ser alcalde de Cinctorres des de 1987 a 1999 i regidor de la localitat fins al 2019

Gisbert, en una imatge d'arxiu

El cinctorrà, Josep Gisbert, actual director de promoció turística en l’aeroport de Castelló, assumirà en els pròxims dies la direcció del gabinet de presidència de la Diputació de Castelló, en substitució d’Eva Redondo, la qual ocuparà el lloc de directora territorial de presidència de la Generalitat a Castelló.

Amb llarga experiència en càrrercs institucionals, Gisbert, s’encarregarà de la coordinació del gabinet de presidència de l’ens provincial. El seu coneixement de la Diputació, el marcat caràcter municipalista i el seu coneixement de la realitat de l’interior de la províncial i del problema de la despoblació, que són algunes de les línies fonamentals en la gestió d’aquest govern, l’han fet mereixedor d’aquest càrrec. Josep Gisbert, ha estat alcalde de Cinctorres des de 1987 a 1999 i regidor de la localitat fins al 2019.

A més de ser diputat provincial, director del gabinet de la presidència de les Corts Valencianes amb Francesc Colomer, i ha ostentat diferents càrrecs directius en Turisme Comunitat Valenciana, entre ells el de director general.

Directe