Recta final de les millores del Povet de Morella

La brigada forestal ha fet també el condicionament en assegadors dels voltants d’Ortells i Pereroles

Recta final de les millores del Povet de Morella

L’Ajuntament de Morella va iniciar fa uns mesos l’actuació de millora i condicionament del Povet a través de la brigada forestal del pla EMERGE. Així, les obres han consistit en la neteja forestal d’aquesta zona i la reparació de les canalitzacions d’aigua. A més, s’han aprofitat les pedres extretes en l’actuació per a habilitar aquest espai amb taules i banquets.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, i el de Medi Ambient, Monts i Camins Públics, Joel Pascual, han visitat aquest matí el Povet i han destacat “la recuperació d’aquest espai tan volgut per les morellanes i morellans”. D’aquesta manera, Joel ha explicat que “en el cas del Povet s’ha netejat tot l’espai, així com el camí d’accés des de l’aqüeducte i s’han reparat totes les canalitzacions d’aigua” i ha afegit que “s’ha habilitat també amb taules i banquets de pedra de manera que queda un espai acollidor on vindre a passejar”. L’edil ha apuntat que “amb aquesta brigada s’han realitzat altres actuacions de neteja forestal i condicionament als voltants d’Ortells i en l’assegador per la zona del Mas de la Reineta, pel qual no es podia passar”.

La brigada EMERGE ha realitzat diferents tasques de neteja d’accessos i condicionament de l’entorn a Ortells, així com s’ha netejat un assegador a la zona del Mas de la Reineta, en el qual el propietari va informar de la necessitat d’actuar a causa que s’impedia el pas. A més, s’ha actuat en la millora en la zona de l’antic jardí botànic amb zones esportives i de joc, així com de pícnic i esbarjo. També a Pereroles treballa part d’aquesta brigada en el condicionament de la zona on han caigut alguns pins. Així, la brigada EMERGE realitzarà treballs fins al mes de juny en tasques de neteja forestal en aquesta època que torna a créixer l’herba.

Directe