Pam Collado comença el Camí de Conquesta per donar visibilitat al despoblament

La mestra de Portell ha fet ja més de 60 km

Pam Collado, una de les mestres de Portell, ja ha fet quasi la meitat de la volta pel GR-331, també conegut com a Camí de Conquesta dins del projecte Muntanyes d’Il·lusions. Durant aquest matí de divendres ha fet més de 60 km en un temps gèlid i amb alguna estona de neu però ja estava preparada donades les previsions meteorològiques que avançaven canvi de temps.

Ella i la seua parella arriben a Morella a darreres hores de la vesprada del dia de Sant Josep després d’haver dinat a Villores per a dormir a l’hotel Rey Don Jaime i demà emprendran el camí cap a Vilafranca de nou. El cansament es nota en les cames però asseguren que ho aconseguiran.

El GR-331 Camí de Conquesta, impulsat com a producte turístic per la Mancomunitat Comarcal Els Ports, es una ruta de 166 km que uneix tots els municipis de la comarca dels Ports.

Directe