Quatre-centes famílies de Benicarló perden el seu treball en un any

La xifra de desocupats al febrer es dispara fins als 2235

José Antonio Redorat, president del Partit Popular a Benicarló, en una imatge recent

Benicarló ha perdut en l’últim any prop de 400 ocupacions que han portat el drama de l’atur a “massa famílies de la nostra localitat”, segons afirma el PP local en un comunicat. El nombre d’aturats que el Ministeri de Treball ha fet públic corresponent al mes de març “alerta sobre la greu situació econòmica a la qual ens enfrontem davant una desesperant inacció dels qui governen”.

José Antonio Redorat, president del Partit Popular a Benicarló, ha fet una crida al govern socialista “per a activar incentius fiscals, bonificacions per a la posada en marxa de negocis, ajudes directes a autònoms i bons per a les famílies que no arriben a fi de mes”. “Estem en un escenari crític, tal com revelen les dades, i no podem seguir apoltronats en els despatxos mirant la realitat des de la finestra de l’ajuntament”. A Benicarló, les famílies que patien el drama de l’atur al febrer de 2020 eren 1.838. Un any després, el registre s’ha disparat fins a afectar 397 veïns més. “Prop de 400 famílies s’han quedat sense una nòmina per a poder pagar la hipoteca, les despeses fixes com la llum i l’aigua, i poder fer la compra”. I en un escenari tan complicat “tenim a una alcaldessa que mira cap a l’altre costat i en lloc d’ocupar-se dels problemes reals dels benicarlandos, prefereix anar-se a Castelló per a passejar-se per la plaça de les Aules”.

“Estaria bé que en la seua doble qualitat d’alcaldessa i diputada provincial es preocupara per totes aquelles famílies que han perdut l’únic manteniment que tenien i que no reben ajudes. Perquè Benicarló no pot acabar arruïnat per la inacció d’una alcaldessa que s’entrega a la propaganda i dona l’esquena a la ciutadania”. “Hi ha alternatives, com les que estan aplicant els governs de Benicàssim, Onda, Moncofa o Segorbe. Ajudant als qui creguen ocupació per a evitar les cues de la fam”. Des del PP, ha manifestat Redorat, “estarem al seu costat perquè Benicarló guanye oportunitats, però mai perquè arruïne a una localitat ambiciosa, solidària i valenta com és la nostra”.

Directe