L’Ajuntament incrementa fins als 600.000€ les ajudes directes al comerç

Sobretot per a tots els comerços que han quedat fora de les Ajudes Parèntesi

L’Ajuntament de Vinaròs ha decidit ampliar la partida d’ajudes directes al comerç fins als 600.000€. Aquesta nova línia de subvencions, feta amb fons propis del Consistori, sobretot estarà adreçada a atendre tots els comerços que han quedat fora de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha destacat que “des de l’Ajuntament s’ha fet un gran esforç per augmentar la partida inicial i elevar-la fins als 600.000€ amb l’objectiu de beneficiar el màxim número possible d’establiments”. En aquest sentit, comentava que “des de l’equip de govern som conscients que aquesta ajuda no és suficient per a resoldre tots efectes econòmics de la pandèmia, però almenys oferim tot el suport possible per intentar pal·liar-los”.

La regidora d’Hisenda, Maria Cano, ha comentat que en les properes setmanes s’informarà a la ciutadania de com es podran sol·licitar les ajudes, així també com dels terminis per a realitzar-les, segons anunciava, no serà necessari que els comerços estiguen al corrent del pagament. Cano insistia que “es tracta d’una ajuda urgent i per tant es redactaran unes bases que beneficien el màxim número possible d’establiments”.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Anna Fibla, ha assenyalat que “segons les previsions de l’Ajuntament es podran adherir a aquesta ajuda prop de 500 comerços”. Per acabar, agraïa la feina realitzada per part dels tècnics municipals per fer possible la posada en marxa d’aquesta ajuda i poder-la elevar fins als 600.000€.

Directe