Peníscola avança en la posada en marxa del Market Place

Es convoca novament el comerç local per a consultar-los sobre la iniciativa de venda telemàtica

Raquel París és la regidora de Comerç

Aquesta setmana ha tingut lloc la segona trobada telemàtica de l’any entre els representants del sector comercial de la ciutat i la Regidoria, en aquesta ocasió per a consultar a l’empresariat sobre la implantació del sistema Market Place per a la posada en marxa de la venda en línia, després d’una primera reunió de l’òrgan consultiu amb el qual compta la Regidoria de Comerç, que es convoca de manera periòdica, el Consell sectorial, i que va tindre lloc el mes passat.

En la primera reunió, es va tractar amb la representació del sector la planificació del calendari d’esdeveniments i campanyes, dins de les quals es té la previsió de tornar a organitzar les fires de comerç al carrer, per part de l’Associació de Comerciants de Peníscola.

Es va acordar també recuperar esdeveniments previstos, com les desfilades, per a promocionar els articles dels comerços locals, i es van establir les campanyes de dinamització i promoció anuals.

Per part de la Regidoria de Comerç es va informar el sector sobre diverses plataformes de venda en línia, perquè els establiments pogueren valorar si n’estaven interessats en l’adhesió. Aquesta qüestió ja es va posar sobre la taula en el consell celebrat a l’octubre i es va tornar a plantejar en la trobada del mes de febrer.

Des de la Regidoria es va enviar un correu, després de la trobada, amb la consulta a tots els comerços, més de dos centenars, per a convocar a l’empresa gestora de la plataforma triada, en cas que l’empresariat confirmara el seu interés per aquesta mena d’iniciatives. Diverses empreses locals van manifestar el seu interés i per això la Regidoria ha convocat aquesta segona reunió amb la gestora de la plataforma Market Place. Després de la trobada mantinguda amb la gestora de la plataforma de venda en línia, que ja funciona a la ciutat veïna de Benicarló, alguns dels comerços han comunicat a l’Ajuntament el seu interés i, en els pròxims dies, confirmaran o desestimaran la seua adhesió formalment.

Raquel París, regidora de Comerç, va assistir a la sessió i va recordar: “estem pendents del desenvolupament i evolució de la pandèmia i les restriccions que puguen afectar el desenvolupament de l’activitat comercial, sense renunciar a planificar i col·laborar amb el sector comercial que a Peníscola està tan relacionat amb el turisme. Continuarem treballant al costat dels comerços locals per a contribuir a la dinamització del sector, amb les eines que el sector considere més útils”.

Directe