Cayetana Guillén Cuervo encapçala la nova temporada de teatre de Benicarló

La programació està formada per sis espectacles i s’ha inclòs també un muntatge per a públic familiar

Cayetana Guillén Cuervo encapçala la nova temporada de teatre de Benicarló

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, i el tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, han presentat aquest matí la temporada de teatre de Benicarló 2021, que enguany està formada per sis espectacles. La programació començarà el 27 de març i finalitzarà el 5 de juny. Manchón s’ha mostrat molt satisfet amb la programació i ha ressaltat que «la capitalitat cultural de Benicarló queda refrendada amb un programa d’aquest nivell».

Concretament, la temporada començarà amb “Puertas abiertas”, un dels plats forts. L’obra, protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali, parla sobre un dels grans conflictes del món actual, el terrorisme islamista.

La programació continuarà el 9 d’abril amb El rey del Gurugú, que tracta el tema de les persones migrants. El 10 d’abril serà el torn de l’espectacle familiar Amic Frankie, que es va quedar pendent de la programació de Nadal i ara s’ha incorporat a la temporada de teatre, encara que no està inclòs en el preu de l’abonament. Per a tancar abril, el dia 24 s’interpretarà La batalla de los ausentes.

Per al 7 de maig s’ha programat Vida, un espectacle de titelles guardonat amb el premi Drac d’Or Fira de Titelles de Lleida 2018, el premi FETEN 2018 i el premi Millor espectacle XXXI Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca.

El 22 de maig serà el torn de Classe, l’espectacle que protagonitzen Maria Andrés i Àngel Fígols, un dels actors benicarlandos més reconeguts. El cicle el tancarà el 5 de juny The Primitals, una comèdia musical a capella guardonada amb el premi del públic a la millor obra musical Festival Avignon Off 2019.

A causa de les restriccions sanitàries provocades per la covid-19, a l’Auditori Pedro Mercader hi haurà disponibles un màxim de 150 localitats, de les quals 100 es vendran en format abonament, que tindrà un preu de 40 euros i es podrà adquirir del 23 al 25 de març al Mucbe en horari de vesprada, de 17.00 a 20.00 hores. Es podran adquirir un màxim de 4 abonaments per persona. Les unitats familiars, fins a un màxim de 3 persones, podran seure en cadires contigües.

Les localitats restants es reserven per a la venda individual d’entrades per a cada espectacle, a un preu de 10 euros o de 7 euros, segons l’espectacle, excepte el familiar, que té un preu de 2 euros.

Tots els espectacles s’han programat a les 20.00 hores, excepte el familiar, que s’ha programat a les 18.00 hores. Així, es facilitarà el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna, que actualment es limita a partir de les 22.00 hores.

Directe