La pandèmia fa augmentar els casos d’atenció en domicilis de la policia local

Durant els mesos de confinament ha calgut donar suport a moltes persones per a adquirir aliments o medicines

La pandèmia fa augmentar els casos d’atenció en domicilis de la policia local

L’Ajuntament de Morella va portar a la darrera sessió plenària l’informe d’activitat del cos de policia local del passat any 2020. En aquest, es mostra de forma clara la incidència que la pandèmia de la COVID-19 ha tingut en les activitats dels agents.

Les xifres indiquen que s’han vist augmentades moltes activitats a causa de la pandèmia, com l’atenció en domicilis. Durant els mesos de confinament ha calgut donar suport a moltes persones per a adquirir aliments o medicines. També hi ha hagut un augment destacat en l’atenció telefònica al ciutadà. La pandèmia ha demandat que moltes gestions i consultes que abans es feien presencialment hagen hagut de portar-se a terme per altres mitjans.

Aquest augment en el volum de treball s’ha sumat també a les tasques que habitualment realitza el cos de policia, fet que ha portat a l’Ajuntament a augmentar el nombre d’efectius per a cobrir totes les necessitats de la població.

Pel que fa a actuacions corrents i delictes, l’informe presentat al plenari mostra unes xifres molt baixes, que confirmen que Morella és una ciutat segura.

Video Thumbnail
La pandèmia fa augmentar els casos d'atenció en domicilis de la policia local
Durant els mesos de confinament ha calgut donar suport a moltes persones per a adquirir aliments o medicines
José Manuel Rodrigo és el regidor de Protecció ciutadana i mobilitat de l’Ajuntament de Morella


Cada vegada hi ha més indicadors per a conèixer el que ha suposat els mesos més durs de la pandèmia i aquest informe d’activitat policial ajuda a comprendre en dades el que s’ha viscut aquest darrer any.

Directe