La pandèmia fa augmentar els casos d’atenció en domicilis de la policia local

Durant els mesos de confinament ha calgut donar suport a moltes persones per a adquirir aliments o medicines

La pandèmia fa augmentar els casos d’atenció en domicilis de la policia local

L’Ajuntament de Morella va portar a la darrera sessió plenària l’informe d’activitat del cos de policia local del passat any 2020. En aquest, es mostra de forma clara la incidència que la pandèmia de la COVID-19 ha tingut en les activitats dels agents.

Les xifres indiquen que s’han vist augmentades moltes activitats a causa de la pandèmia, com l’atenció en domicilis. Durant els mesos de confinament ha calgut donar suport a moltes persones per a adquirir aliments o medicines. També hi ha hagut un augment destacat en l’atenció telefònica al ciutadà. La pandèmia ha demandat que moltes gestions i consultes que abans es feien presencialment hagen hagut de portar-se a terme per altres mitjans.

Aquest augment en el volum de treball s’ha sumat també a les tasques que habitualment realitza el cos de policia, fet que ha portat a l’Ajuntament a augmentar el nombre d’efectius per a cobrir totes les necessitats de la població.

Pel que fa a actuacions corrents i delictes, l’informe presentat al plenari mostra unes xifres molt baixes, que confirmen que Morella és una ciutat segura.

José Manuel Rodrigo és el regidor de Protecció ciutadana i mobilitat de l’Ajuntament de Morella


Cada vegada hi ha més indicadors per a conèixer el que ha suposat els mesos més durs de la pandèmia i aquest informe d’activitat policial ajuda a comprendre en dades el que s’ha viscut aquest darrer any.

Directe