5 denúncies a Benicarló per incompliment de les mesures anticovid durant el cap de setmana

3 són per l’ús inadequat de mascareta i 2 per no respectar el toc de queda

Durant el cap de setmana, la Policia Local de Benicarló ha posat 5 denúncies relatives a l’incompliment de les mesures anticovid, de les quals 3 són per l’ús inadequat de mascareta i 2 per no respectar l’horari de mobilitat nocturn o “toc de queda”.

A més, la Policia ha controlat 150 vehicles a les diferents entrades del municipi, sense detectar infraccions perimetrals. L’objectiu dels controls és assegurar el compliment del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana.

El dispositiu especial per a assegurar el compliment de les noves mesures contra la covid-19 durant les pròximes setmanes s’allargarà fins a passada la Setmana Santa, amb un reforç especial de les patrulles i dels controls, especialment els caps de setmana i els dies festius.

Directe