Ix a licitació l’explotació dels serveis de les platges de Vinaròs

Les ofertes es podran presenta via telemàtica fins al 29 de març

L’Ajuntament de Vinaròs ha tret a licitació l’explotació de serveis de les platges del Fortí i Fora del Forat. En concret, es tracta de dos llocs d’hamaques i para-sols, així com un espai de venda de gelats i begudes (xiringuitos), a la platja del Fortí, mentre que per a Fora del Forat és tracta d’un lloc de Surf de rem o paddle surf i també d’un espai per a la venda de gelats i begudes. Tot per al període d’explotació 2021-2024.

Cal assenyalar que la superfície dels xiringuitos passarà dels 70m2 als 120m2, amb la possibilitat de muntar terrasses per assegurar la normativa de distanciament social per la Covid-19. D’altra banda, també cal destacar que tots els serveis que es treuen a explotació seran lliures de fum.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “l’any passat amb motiu de la Covid-19 es va recomanar, per part de les autoritats sanitàries, no fumar a les platges i cales com a mesura preventiva per evitar una possible propagació del virus”. En aquest sentit, Albella assenyalava que aquest any es farà una modificació de l’ordenança per aplicar aquesta normativa de forma definitiva i fer de la costa de Vinaròs un espai lliure de fum, fet que també s’aplicarà als nous serveis que s’adjudicaran.

Albella ha recordat que anteriorment ja es va fer una prova pilot a la platja de Fora del Forat amb bona acollida per part de la ciutadania i una important reducció del llançament de burilles a l’arena.

D’altra banda, el regidor assenyalava que “l’objectiu de la licitació és garantir unes prestacions de qualitat per als centenars de banyistes que cada any gaudeixen del litoral de Vinaròs”. Segons comentava aquests serveis s’afegiran a les feines de neteja, manteniment i posada a punt de les platges per part de l’Ajuntament per garantir una costa excel·lent.

Directe