Policia Local controlarà el compliment de les mesures covid-19 els caps de setmana i festius

Es reforçaran les patrulles per a evitar l’arribada de ciutadans d’altres comunitats, especialment en les dates més assenyalades

La Policia Local de Benicarló ha preparat un dispositiu especial per a assegurar el compliment de les noves mesures contra la covid-19 durant les pròximes setmanes. L’operatiu començarà avui mateix i s’allargarà fins a passada la Setmana Santa, amb un reforç especial de les patrulles i dels controls, especialment els caps de setmana i els dies festius.

L’objectiu de l’augment dels controls a les entrades del municipi és assegurar el compliment del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, que està vigent fins al 12 d’abril, i així evitar l’arribada de ciutadans d’altres comunitats autònomes.

Directe