L’art rupestre d’Ares estarà obert pel pont de Sant Josep

Es faran visites en diferents horaris durant els tres dies

La Cova Remigia, en una imatge d'arxiu

Les pintures rupestres d’Ares del Maestrat s’ompliran de vida el cap de setmana del pont de Sant Josep, donat que el dissabte 20 a les 11h i el diumenge 21 a les 11h i a les 15.30h es podrà visitar la Cova Remígia. Aquesta visita també es podrà realitzar el dia de Sant Josep. Així mateix, el dissabte a les 15.30h es farà la visita al Cingle de la Mola Remígia.

La Cova Remígia amaga en el seu interior més de 750 figures en bon estat de conservació entre les quals destaquen les imatges de caça. Flama especialment l’atenció l’escena d’un toro ferit perseguint un arquer o diferents rituals d’iniciació. Quant al Cingle de la Mola Remígia el visitant troba diferents escenes prehistòriques en un conjunt de deu abrics rocosos.

Indicar, a més, que les pintures rupestres d’Ares del Maestrat poden visitar-se tots els caps de setmana amb reserva prèvia contactant amb el Museu de la Valltorta.

Directe