Esbrí demana la creació d’una comissió de seguiment de contractes

La portaveu socialista considera que seria un “punt de trobada” per a “afavorir la transparència en la gestió municipal”

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, ha demanat a l’equip de govern del Partit Popular la creació d’una comissió de seguiment de contractes amb la finalitat de fiscalitzar i poder avaluar el procés de contractació. Esbrí, qui presentarà esta proposta al pròxim plenari i ja la va esmenar la darrera sessió plenària, considera que esta iniciativa “és una ferramenta útil per afavorir la transparència en la gestió municipal, així com per a disposar una informació més actualitzada sobre els projectes i temps d’execució”.

Esbrí considera que esta comissió permetria revisar el funcionament en la contractació d’obres i servicis, així com el compliment dels objectius proposats per a cadascuna de les contractacions. “Seria un espai de trobada en el que totes i tots els membres de la corporació poguérem unificar criteris i consensuar posicionaments a l’hora de desenvolupar un projecte per al municipi de Peníscola”, apunta la portaveu.

Així mateix, la regidora socialista insta al PP a què active esta comissió “amb la qual els principals beneficiats seran els veïns i veïnes de Peníscola perquè totes les decisions que es preguen en este espai de trobada serà sempre pensant en com millorar la qualitat de vida dels peniscolans i les peniscolanes”.

Directe