Vinaròs ofereix el poliesportiu per a la vacunació massiva

S'han visitat les instal·lacions per a definir espais, distribució. i mesures de seguretat

Vinaròs ofereix el poliesportiu per a la vacunació massiva

L’alcalde Guillem Asina, juntament amb el Regidor de Salut, José Chaler, han visitat les instal·lacions esportives municipals amb l’assistència d’Enrique Manzano, Director d’Infermeria d’Atenció Primària, David Blasco, Subdirector Mèdic, i Jose María Pallarés, representant del Centre de Salut de Vinaròs que l’Ajuntament de Vinaròs ha posat a la disposició de Sanitat per a organitzar l’espai per a la vacunació massiva que tindrà lloc durant les pròximes setmanes.

La visita s’ha realitzat amb l’objectiu de definir els espais, la distribució i les mesures de seguretat necessàries per a dur a terme el procés de vacunació massiva. L’espai que s’habilitarà per a aquest fi serà la pista sintètica.

Directe