Les “Ofertes al Carrer” tornen aquest diumenge a la plaça de la Constitució

Més de 20 establiments es reuniran a la plaça de la Constitució de 10.00 a 15.00 hores.

Benicarló, en una imatge d'arxiu

El proper diumenge 14 de març tindrà lloc una nova edició de les Ofertes al Carrer, una iniciativa de l’Ajuntament en col·laboració amb la Unió de Comerços de Benicarló per tal de dinamitzar el comerç local.

Més de 20 establiments comercials de la ciutat sortiran al carrer per a oferir els seus productes del final de la temporada de rebaixes, des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, complements i roba i calçat esportiu. Els estands s’ubicaran a la plaça de la Constitució en horari de matí, de 10.00 a 15.00 hores.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha assenyalat que «amb aquesta nova edició de les Ofertes al Carrer apostem de nou per una iniciativa que pretén donar a conéixer el nostre sector comercial».

Directe