La Policia interposa 28 denúncies en 10 dies per incompliment de mesures anticovid

Una part important són per reunions no permeses

Del 27 de febrer al 7 de març, la Policia Local de Benicarló ha interposat 28 denúncies per incompliment de les mesures anticovid. En concret, s’han posat 14 sancions per no respectar les mesures de confinament, de les quals 11 corresponen a actuacions realitzades en tres domicilis on se celebraven reunions incomplint la normativa. S’han interposat 10 denúncies per l’ús inadequat de mascareta i 1 per impedir l’activitat inspectora.

Des de la reobertura de l’hostaleria el dia 1 de març, s’ha sancionat a dos locals per sobrepassar l’horari permès i s’ha interposat una denúncia per incompliment de la distància de seguretat entre taules de locals i terrasses.

Durant el cap de setmana del 27 i 28 de febrer es van interposar 15 denúncies, mentre que els dies 5, 6 i 7 de març se n’han posat 7.

Directe