Càlig penja una pancarta commemorativa i s’il·lumina de violeta

A més, també s’ha col·locat el “banc de la igualtat”

Càlig penja una pancarta commemorativa i s’il·lumina de violeta

Càlig ha celebrat un 8M diferent, però mantenint l’essència reivindicativa. Encara que s’han hagut de buscar nous formats no han volgut renunciar a celebrar aquest dia tan important. Així, s’ha elaborat una pancarta commemorativa que lluirà durant els pròxims dies al balcó del consistori, juntament amb la il·luminació violeta, i la figura de porexpan que s’ha fet amb la participació de les associacions de la localitat.

A més, també s’ha col·locat el “banc de la igualtat” en commemoració al Dia Internacional de les Dones. Des de l’Ajuntament també han volgut animar a tots els veïns i veïnes del poble a acostar-se al banc i fer-se una foto.

D’altra banda, mitjançant la mancomunitat del Baix Maestrat s’ha repartit a cada un dels bars del poble sobres de sucre amb frases en homenatge a les Dones.

Video Thumbnail
Càlig penja una pancarta commemorativa i s'il·lumina de violeta
A més, també s’ha col·locat el “banc de la igualtat”
Carmen Ferré és la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Càlig

L’alcaldessa Ernestina Borràs, per la seua banda, remarcava el treball que es fa dia a dia des de l’ajuntament per la igualtat. Borràs ha incidit en la importància d’aconseguir que la igualtat entre homes i dones siga una realitat i no una reivindicació.

Un 8M amb limitacions, però imprescindible per a seguir reclamant la igualtat real entre homes i dones i posar de manifest els problemes que, a conseqüència de la pandèmia, s’han agreujat.

Directe