Càlig penja una pancarta commemorativa i s’il·lumina de violeta

A més, també s’ha col·locat el “banc de la igualtat”

Càlig penja una pancarta commemorativa i s’il·lumina de violeta

Càlig ha celebrat un 8M diferent, però mantenint l’essència reivindicativa. Encara que s’han hagut de buscar nous formats no han volgut renunciar a celebrar aquest dia tan important. Així, s’ha elaborat una pancarta commemorativa que lluirà durant els pròxims dies al balcó del consistori, juntament amb la il·luminació violeta, i la figura de porexpan que s’ha fet amb la participació de les associacions de la localitat.

A més, també s’ha col·locat el “banc de la igualtat” en commemoració al Dia Internacional de les Dones. Des de l’Ajuntament també han volgut animar a tots els veïns i veïnes del poble a acostar-se al banc i fer-se una foto.

D’altra banda, mitjançant la mancomunitat del Baix Maestrat s’ha repartit a cada un dels bars del poble sobres de sucre amb frases en homenatge a les Dones.

Carmen Ferré és la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Càlig

L’alcaldessa Ernestina Borràs, per la seua banda, remarcava el treball que es fa dia a dia des de l’ajuntament per la igualtat. Borràs ha incidit en la importància d’aconseguir que la igualtat entre homes i dones siga una realitat i no una reivindicació.

Un 8M amb limitacions, però imprescindible per a seguir reclamant la igualtat real entre homes i dones i posar de manifest els problemes que, a conseqüència de la pandèmia, s’han agreujat.

Directe