Mor una dona al caure amb el seu cotxe per un penya-segat

El succés ha tingut lloc al migdia en aquesta escarpada zona de difícil accés

Mor una dona al caure amb el seu cotxe per un penya-segat
Fotos: @SIAB_Castellon

Una dona ha mort a Vinaròs aquest dilluns al migdia després de caure amb el seu cotxe per un penya-segat a la zona Cales de Vinaròs segons han confirmat fonts de la Servei Mèdic d’Urgències (SAMU) al Servei d’Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló. El cotxe ha quedat boca avall després de caure des d’una altura d’uns 10 metres.

El succés ha tingut en una zona escarpada de difícil accés de la costa vinarossenca de recent construcció i fins al lloc s’han desplaçat per al seu rescat policia, Guàrdia Civil, bombers del parc del Baix Maestrat i la policia judicial.

Directe