6a edició del festival “Morella Negra Com la Trufa”

Emissió en directe de la 6a edició del certamen gastro-literari

Video Thumbnail
6ª Morella Negra Com la Trufa
Emissió en directe de la 6a edició del certamen gastro-literari Morella Negra que té com a acte central el lliurament del V Premi Tuber Melanosporum. Tindrem en director al guanyador i una vegada lliurat el premi realitzarem una entrevista amb el premiat a càrrec de Paco Atero del portal literari ne

Emissió en directe de la 6a edició del certamen gastro-literari Morella Negra que té com a acte central el lliurament del V Premi Tuber Melanosporum. Tindrem en director al guanyador i una vegada lliurat el premi realitzarem una entrevista amb el premiat a càrrec de Paco Atero del portal literari negraymortal.com.

En la presentació participen Rhamses Ripollés, Alcalde de Morella, Ruth Sanz, Diputada de Cultura de Castelló i el Comissari Garcia.

El Tuber Melanosporum premia la millor novel·la negra d’un escriptor novell publicada entre setembre de 2019 i agost de 2020

Directe