La Diputació de Castelló col·laborarà en els Premis Literaris Ciutat de Benicarló

El suport de la institució provincial serà econòmic i també de difusió

La sisena edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. Així s’ha constatat en la reunió que han mantingut l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Pedro Manchón, amb la diputada de Cultura, Ruth Sanz, en la qual han participat també Ramón París, d’Onada Edicions, i el tècnic de Cultura de l’Ajuntament, Rafa Sánchez.

La trobada ha servit per a confirmar la voluntat de la institució provincial de donar suport als Premis Literaris, un dels projectes més ambiciosos de l’Ajuntament de Benicarló a nivell cultural. La diputada ha reconegut «l’envergadura dels premis i la seua trajectòria, que l’han dut a ser un referent cultural a tota la província».

Per la seua banda, l’alcaldessa, Xaro Miralles, ha subratllat que «el suport de la Diputació ens permetrà obrir la dimensió dels premis a totes les comarques de Castelló i ens permetrà disposar d’una important col·laboració a nivell econòmic però també de reforç de la difusió dels premis».

La nova convocatòria,
en breu

La confirmació de la col·laboració de la Diputació en els Premis Literaris arriba a punt per a l’inici de la sisena edició dels premis, que arrancarà amb la publicació de les bases, prevista per als propers dies.

També estarà llesta en breu l’edició dels llibres guanyadors de la convocatòria de 2020, que es presentaran oficialment durant el mes d’abril, coincidint amb la realització de la Setmana del Llibre.

Directe