La comarca dels Ports ja està completament lliure de covid

Des de pràcticament els inicis de la pandèmia no s’havia donat la situació de zero casos en tots els pobles

La comarca dels Ports ja hauria aconseguit baixar completament la corba del coronavirus i és que segons apunten les dades de la conselleria de Sanitat comparada amb la informació de diversos alcaldes de la comarca a data d’aquest dijous ja no hi hauria cap contagiat en cap dels pobles d’aquest territori. Aquesta dada és important i significativa de la lluita contra el virus, ja que des de pràcticament els inicis de la pandèmia no s’havia donat la situació de zero casos en tots aquests pobles.

Aquesta dada dona esperança mentre continua la vacunació al País Valencià on ja s’han administrat un total de 303.153 dosi de la vacuna contra el coronavirus i han rebut les dues dosis 101.584 persones, arribant al 2% del total de la població valenciana que passa dels 5 milions.

D’altra banda, s’han notificat 612 casos nous de coronavirus 37 a Castelló. També s’han registrat 1.701 altes i, en aquests moments, hi ha 11.218 casos actius, la qual cosa suposa un 2,89% del total de positius.

Els hospitals valencians segueixen a la baixa i tenen, actualment, 1.267 persones ingressades, 84 menys que ahir i 1.539 menys que fa dues setmanes amb una baixada del 121%. A Castelló hi ha 121 hospitalitzats, set menys que ahir i 164 menys que fa dues setmanes amb una davallada del 135%. A les UCI queden 295 hospitalitzats, 23 menys que ahir. A més, s’han registrat 49 defuncions.

En residències la situació està millor però no acaba de remuntar, hi ha casos positius en 99 residències de majors, 40 nous positius en residents, 6 en treballadors i 21 defuncions.

Directe