Tírig vacuna tant als majors de 90 com als de 80

Han rebut la primera de les dues dosis

En la jornada d’avui catorze veïns i veïnes de més de 90 anys de Tírig han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid19. També s’ha començat a administrar la vacuna a persones majors de 80 anys. La vacunació s’ha dut a terme en el centre mèdic de la localitat.

L’alcalde, Juan José Carreres, ha assenyalat que amb la vacunació “s’obri un camí cap a l’esperança i el retorn de la normalitat” al mateix temps que ha ressaltat que “no hem de baixar la guàrdia i hem de continuar complint totes les mesures de seguretat enfront del Coronavirus com l’ús de mascareta, el respecte de les distàncies de seguretat, evitar aglomeracions i la desinfecció freqüent de mans”.

Per altra banda, els bombers continuen desinfectant el poble periòdicament per a fer front al coronavirus.

Directe