Es produeix un espectacular accident a la carretera de Morella a Ares

El conductor, de 29 anys, ha salvat miraculosament la vida

Es produeix un espectacular accident a la carretera de Morella a Ares
Fotos: @SIAB_Castellon

Els bombers dels parcs de Baix Maestrat i Els Ports han hagut d’acudir aquest matí a socórrer al conductor d’un camió que ha bolcat a la carretera CV-12 que uneix Morella amb Ares. Tot i que en un principi els bombers apuntaven a que l’home, de 29 anys, estava atrapat per l’espectacular accident, finalment comprovaven que no era així i que havia eixit miraculosament viu amb una contusió toràcica que ha recomanat el seu trasllat a l’hospital.

El vehicle ha bolcat en el punt quilomètric 12, conegut com a Pont de la Giroveta, un dels trams més perillosos d’aquest vial.

Directe