Querol Assessors, la Millor Agència Reale d’Espanya per segon any

L'empresa revalida aquest guardó per segon any consecutiu

Querol Assessors, en una imatge recent

L’empresa Querol Assessors rep per segon any consecutiu el distintiu de Millor Agència Reale d’Espanya. Aquest any, la convenció d’agències se celebrava de manera telemàtica, on tres d’aquestes aconseguien la màxima puntuació per optar a la distinció de millor agència, entre elles Querol Assessors.

Video Thumbnail
Mejor Agencia Reale de España por 2º año consecutivo
L'empresa Querol Assessors rep per segon any consecutiu el distintiu de Millor Agència Reale d'Espanya. Aquest any, la convenció d'agències se celebrava de manera telemàtica, on tres d'aquestes aconseguien la màxima puntuació per optar a la distinció de millor agència, entre elles Querol Assessors.

Des de l’empresa, es mostren satisfets amb aquest reconeixement, sobretot en aquest any on s’han hagut d’adaptar i reorganitzar-se per continuar garantint la qualitat dels seus serveis. Un guardó que repeteix per segon any consecutiu, ja que l’any passat també era nomenada Millor Agència Reale d’Espanya de 2019. A Querol Assessors són Agent Exclusiu de Reale Seguros als Ports i el Maestrazgo i com a tal, participen cada any en la seua convenció d’agències.

Directe