Mor de coronavirus mossèn Vicent

Nascut a la Todolella en 1937, va ser reconegut amb la distinció pontifícia el 2011 per la seua dilatada trajectòria

Mor de coronavirus mossèn Vicent
Mossèn Vicent, al Sexenni de 2018

Avui ha mort mossèn Vicent. Qui fora arxipreste de Morella al llarg de 13 anys, va deixar una empremta especial en moltes generacions de la nostra comarca. Nascut a la Todolella en 1937, i conegut popularment com a “mossèn Quilòmetro” va ser reconegut amb la distinció pontifícia el gener de 2011 per la seua dilatada trajectòria. Entre les tasques que li foren encomanades destaca com a encarregat pastoral, prefecte i rector del seminari diocesà de Tortosa.

Mossèn Vicent, el segon per l’esquerra, durant l’entrada de la marededéu al Sexenni de 2012

Allà on va anar va portar un poquet de la nostra comarca, de la nostra forma de ser i celebrar. I és que hage estat el que hage estat el seu destí, durant tots aquestos anys, mai s’ha oblidat ni de la seva terra, ni d’aquells llocs on ha exercit de capella o, en el cas de Morella, d’arxipreste.

Avui, afectat pel coronavirus, mossén Vicent ha mort als 83 anys i serà soterrat el dissabte a les 11 del matí a l’església de l’Àngel Custodi de la Vall-d’Uixò.

Directe