Els majors d’Ares es vacunen contra la Covid-19

“Es tracta d'un moment històric que ens porta l'esperança", diu l'alcaldessa Ester Querol

Els majors d’Ares es vacunen contra la Covid-19

Els veïns i veïnes d’Ares han sigut testimonis en la jornada d’avui d’un fet que passarà a la història: s’han posat les primeres vacunes contra la Covid19 en la localitat. Els homes i dones de més de 90 anys han sigut els primers a rebre la primera dosi de la vacuna contra la Covid19 en el centre de salut. En tot moment s’han seguit les mesures de seguretat recomanades.

L’alcaldessa, Ester Querol, ha indicat que “es tracta d’un moment històric que ens porta l’esperança fins a Ares del Maestrat”. Cal indicar que el pròxim grup d’edat a vacunar-se serà el de majors de 80 anys. Querol també ha ressaltat que “no hem de baixar la guàrdia, hem de continuar complint amb totes les mesures de seguretat enfront de la Covid19 com l’ús de mascareta, la desinfecció freqüent de mans, el respecte de les distàncies de seguretat i evitar les aglomeracions”.

Directe