Vacunen a les primeres sis persones majors de 90 anys a Sant Jordi

Per a combatre la pandèmia del coronavirus

Aquest migdia ja s’han produït les primeres vacunacions a Sant Jordi per a combatre la pandèmia del coronavirus. Sis persones de més de 90 anys han sigut les primeres a començar el procés d’immunització contra aquesta malaltia que està afectant notablement l’entorn del Maestrat.

Per aquest motiu, Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ho ha celebrat “a l’ésser una gran notícia, perquè és fonamental que hi haja un ritme de vacunació àgil per a superar aquesta crisi que lluny de ser només sanitària, està perjudicant greument l’economia del nostre municipi i la nostra comarca”.

Aquestes són les primeres vacunacions entre persones majors que no viuen en residències d’ancians, però s’espera que en els pròxims dies es continue amb aquest treball per part dels responsables sanitaris del municipi.

Iván Sánchez Cifre, a més, ha insistit als veïns que no relaxen les mesures de protecció que actualment estan mantenint després de les restriccions aprovades per la Generalitat i que es mantindran fins a l’1 de març.
L’Ajuntament de Sant Jordi, mentrestant, manté mesures excepcionals de neteja sanitària en tot el municipi, així com manté limitades les activitats municipals i l’obertura d’instal·lacions al públic.

Directe