Medalla al Mèrit de Protecció Civil al ferit amb la llevaneus a Torremiró

L'ha rebuda de la mà del ministre de Transports

Luis Cobos amb José Luís Ábalos

“Acabo d’entregar-li a Raul Cobos la medalla al Mèrit de Protecció Civil. Va treballar amb la llevaneu durant el temporal Filomena i va resultar ferit” al tindre un accident amb la seua màquina. “Aquest reconeixement el fem extensiu als prop de 3.000 operaris de carreteres que van donar el millor de sí aqueixos dies”, ha apuntat a les xarxes socials el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana José Luis Ábalos qui, a més de la visita a les obres del Port de Querol també va estar a la seu de la Subdelegació del govern de Castelló per a fer aquest lliurament.

“Condecoració més que merescuda, agraïment extensiu tot el personal, i des d’ací ens alegreem de la seua recuperació”, ha apuntat també a les xarxes l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés.

Directe