Ximo Puig i José Luís Ábalos visiten demà les obres de l’N-232

El president de la Generalitat i el Ministre de transports comprovaran l'estat de la nova carretera

El Ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, i el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, visitaran les obres de l’N-232 juntament amb l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés; el Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España; i el Director General de Carreteres, Javier Herrero.

Les bigues de la nova N-232
ja estan al seu lloc

Les obres de la carretera N-232 del nou Port de Querol a Morella avancen i ja es pot veure com ha finalitzat la construcció dels viaductes i en breu començarà construcció del viaducte singular del Pont de la Bota. Acabats ja aquests treballs, s’ha desmuntat el llança-bigues per a traslladar-lo a la fàbrica on es prepararà per a avançar en les mateix. Respecte a aquest, cal apuntar que ja s’han iniciat els treballs d’excavació i fonaments.

A més, en les pròximes setmanes es produiran les voladures en la zona on s’ubica el fals túnel, el qual dona accés a la zona de la Bota, de manera que en els següents mesos finalitzarà l’excavació d’aquest. Aquest túnel permetrà accedir al llança-bigues per a la construcció de l’últim viaducte.

Directe