Detingut un home de 55 anys per tràfic de drogues a Vinaròs

L'actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Morella

Detingut un home de 55 anys per tràfic de drogues a Vinaròs

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. La detenció va tenir lloc el matí de 10 de febrer mentre els guàrdies civils realitzaven servei en prevenció de les mesures adoptades per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província, en identificar a un transeünt que després d’observar la presència dels agents va començar a mostrar una actitud nerviosa.

Durant la identificació es va comprovar que “portava a les seves robes una caixa metàl·lica l’interior de la qual contenia 12 bossetes d’heroïna i 686 euros fraccionats en bitllets de 5, 10 ,20 i 50 euros sense poder determinar ni justificar la seva procedència”, segons fonts de la benemèrita.

Per tot el que s’ha exposat, la Guàrdia Civil va procedir “a la detenció de l’home, de 55 anys d’edat com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues”.

L’actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Morella.

Directe