Benicarló obri la plataforma de comerç electrònic a altres municipis de la comarca

Està previst que comence a funcionar a finals de febrer

La regidora de Comerç, Clara Cid, s’ha reunit de manera telemàtica amb representants dels municipis que integren el Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, per tal d’oferir-los formar part de la plataforma de comerç electrònic ‘A un clic Benicarló’, que està previst que comence a funcionar a finals de febrer. Tots els representants dels municipis s’han mostrats interessats en la iniciativa i s’han compromès a avançar en les converses en pròximes reunions.

Així, la Regidoria de Comerç ha oferit als comerços dels municipis de Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcalà de Xivert, Santa Magdalena i Sant Rafael del Riu que puguen formar part de la plataforma i integrar la seua oferta comercial junt als més de 25 comerços de Benicarló que ja estan inclosos. Poden participar des de xicotets comerços fins a empreses de serveis, restaurants o cafeteries.

A la reunió també ha participat l’empresa que elabora la plataforma i el coordinador de Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, Enrique Orero, que ha confirmat que traslladarà la iniciativa al Pacte Territorial per a l’Ocupació Castelló Nord, per a què comerços dels municipis que l’integren també puguen adherir-se a la plataforma.

Clara Cid ha valorat de manera positiva la reunió perquè «l’esforç econòmic que ha realitzat l’Ajuntament de Benicarló subvencionant aquesta ferramenta està donant els seus fruits». La regidora ha expressat que «ens dona esperances que siga un projecte que puga funcionar i ajudar a xicotetes empreses a millorar la seua competitivitat i que puguen incorporar-se al comerç electrònic sense necessitat de fer grans inversions».

L’objectiu d’‘A un clic Benicarló’ és que el comprador tinga en una única plataforma la informació necessària de cada establiment, els formularis i els links de contacte directes per tal de poder fer les comandes de forma àgil, com en una botiga en línia pròpia. A més, cada botiga integrada en la plataforma tindrà el seu propi espai personalitzat i tindrà també el control de la gestió individual del seu establiment en línia.

Les empreses interessades a formar part de la plataforma poden posar-se en contacte amb el Departament de Comerç a través del correu afic@ajuntamentdebenicarlo.org o del telèfon 964 82 50 13. També poden contactar directament amb la plataforma a través de l’adreça www.aunclic.shop/informacion.

Directe