“Sol de Febrer, mai dura un dia sencer”

La previsió meteorològica diu que el vent seguirà bufant amb força fins dissabte

La Rambla Celumbres

Deixem enrere una segona setmana de febrer amb temperatures suaus, entre els 1 i 3 graus per damunt de la mitjana, però que tampoc les podem definir obertament com a càlides. Això no ho podem fer perquè hem tingut mínimes d’entre els 1 i 5 graus i el vent ha tornat a ser protagonista, que tot i no ser clarament de cerç, que és el més gelat, ha fet baixar la sensació tèrmica prou per davall de la temperatura real per no parlar del desagradable que és per a tot.

Ràfegues de vent de
fins a 91,7 km/h

A l’observatori de Morella ha arribat a 85 quilòmetres per hora, mentre que el d’Olocau ha arribat fins als 91,7 km/h. Els de Portell i Vilafranca han coincidit en 78,9 km/h, i a Cinctorres s’ha quedat en 74. Els pobles més enclotats de la comarca ho han sofert menys, Sorita ha arribat a 57,9 km/h, Forcall a 51,5 km/h i Vallibona s’ha quedat en 46,7 km/h. Les precipitacions en forma d’araboga han estat molt lleugeres, algunes inapreciables i altres que a dures penes han superat el litre.

Per als pròxims dies s’espera una continuïtat del temps, pel que fa a temperatures es mantindrien entre els 3 i els 16 graus sense l’efecte d’inversions tèrmiques pel protagonisme absolut dels núvols que deixaran poc espai al sol sense portar cap ruixat important que no superaria els 5 litres. El vent seguirà bufant amb força fins dissabte, diumenge començarà a calmar-se per parar per al començament de la setmana.

Directe