S’inicia la millora de la zona de descans i esbarjo enfront de l’Edifici Sociocultural

Es fa l'embelliment de la zona de l’Ullal i la col·locació d'un parc de cal·listènia per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure

L’àrea d’Urbanisme i Serveis de l’Ajuntament de Peníscola està duent a terme l’adequació de l’espai de descans i esbarjo situat al costat del Ullal de l’Estany. El passat 30 de desembre es van adjudicar els treballs i després de la signatura de l’acta de replanteig s’han iniciat les obres.

El període d’execució previst és d’un mes i les tasques es concreten en la millora de la zona, incloent itineraris de passeig, zones de descans, espais per a l’esbarjo dels més xicotets i un parc de cal·listènia, per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

Les tasques suposen una inversió de més de 38.000€, inclosa en el Pla 135 de la Diputació Provincial.

Desplaçar
els estornells

Per una altra banda, les actuacions de la Regidoria de Medi Ambient per a desplaçar la població d’estornells del nucli urbà estan donant els seus fruits. S’ha aconseguit reduir el nombre de pardals en la zona en un 98%, facilitant-ne el desplaçament cap a entorns no urbans

Directe