La Guàrdia Civil intercepta 33,5 kg d’orades de talla antireglamentària

El pesquer es trobava descarregant la captura en el port de Vinaròs

La Guàrdia Civil intercepta 33,5 kg d’orades de talla antireglamentària

Amb motiu dels serveis que es vénen efectuant per efectius del Servei Marítim Provincial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló en relació amb la captura i comercialització clandestina de diferents espècies objecte de pesca, s’han aprehès 33,5 kg d’orades de talla antireglamentària.

El passat dimarts 9 de febrer, la tripulació de servei va realitzar una inspecció d’una embarcació d’arrossegament que acabava d’accedir al port de la localitat de Vinaròs i es trobava descarregant el gènere capturat en la marea d’aquest mateix dia.

Els guàrdies civils van localitzar 10 caixes d’orades de dubtosa grandària, confiscant 33,5 kg de peix de talla antireglamentària, és a dir, inferior a 20 centímetres. Per això es va procedir a estendre acta d’inspecció denuncia i a la identificació dels implicats.

L’actuació ha estat realitzada per efectius del Servei Marítim Provincial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.

Directe