420 autònoms i microempreses de Benicarló es beneficiaran de les Ajudes Parèntesi

El Pla Resistir de la Generalitat Valenciana atorga quasi 90.000 euros a la localitat

Benicarló, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Benicarló distribuirà entre 420 autònoms i microempreses de la ciutat els 893.744 euros que la Generalitat Valenciana ha atorgat al municipi en el marc de les Ajudes Parèntesi. Aquesta línia d’ajudes és un dels blocs que formen part del Pla Resistir, el pla de xoc que ha posat en marxa la Generalitat per a ajudar econòmicament els sectors més afectats per les restriccions sanitàries i que s’han vist obligats a tancar els negocis, a reduir els horaris d’obertura o a limitar l’activitat, amb les pèrdues econòmiques que això ha ocasionat.

En concret, les ajudes contemplen que cada persona autònoma o microempresa (com a màxim 10 treballadors) de Benicarló, dels sectors més afectats, rebrà una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Els sectors que es veuran beneficiats per les ajudes són el de la venda ambulant, l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, els allotjaments i les activitats turístiques, de creació, artístiques, d’espectacles, esportives, recreatives i d’entreteniment.

En els propers dies, l’Ajuntament de Benicarló acabarà de redactar les bases que serviran per a establir el procediment que caldrà seguir per a sol·licitar les ajudes.

Directe