El SAMU assisteix a un home ferit després de bolcar amb el seu tractor a Albocàsser

També s'ha mobilitzat als bombers

El SAMU assisteix a un home ferit després de bolcar amb el seu tractor a Albocàsser

Sobre les 17 hores, s’ha alertat al CICU de la bolcada d’un tractor en terme municipal d’Albocàsser, pel que el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) per tal d’atendre a la víctima.

L’equip mèdic del SAMU ha assistit a l’home de 61 anys per contusió costal. Tot i que en un primer moment es va pensar el contrari, els bombers certificaven que “el conductor no estava atrapat” pel propi tractor.

Després de l’assistència, el ferit ha estat traslladat a l’hospital General Universitari de Castelló en l’ambulància de suport vital bàsic.

Directe