El Carnestoltes es viu enguany des de casa

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convida a decorar façanes i aparadors amb motiu del Carnaval

La situació sanitària de pandèmia ha impedit que enguany puga celebrar-se el Carnaval a Alcalà-Alcossebre, per la qual cosa des de la Regidoria de Festes han convidat a la ciutadania a no perdre la il·lusió per aquesta festa tan arrelada en el municipi i que decoren les seues façanes amb motius carnavalers. També s’anima als establiments comercials a què incorporen decoració “carnavalera” en els seus aparadors.

“Volem que, tot i les circumstàncies que impedeixen que se celebre el Carnaval, durant aquests dies puguem transmetre l’alegria que sempre acompanya a aquesta festa”, ha explicat el regidor de Festes, Jordi Batiste.

A través de la pàgina web de l’Ajuntament, podran descarregar-se plantilles de màscares per a acolorir i decorar i que, d’aquesta manera, puguen utilitzar-se en la decoració de façanes i comerços.

Directe