Es completa la vacunació contra la covid-19 als tres centres de l’OACSE

En total, ja hi ha 174 persones immunitzades

Es completa la vacunació contra la covid-19 als tres centres de l’OACSE

Avui, personal del Centre de Salut de Benicarló ha posat la segona dosi de la vacuna de la covid-19 a 42 treballadors i 46 usuaris del Geriàtric Sant Bartomeu. Així, es completa la vacunació de les dues dosis a treballadors i usuaris dels tres centres residencials de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE).

Amb les 88 dosis posades avui al Geriàtric Sant Bartomeu, les 66 administrades a la Residència i Centre de Dia El Collet i amb les 20 posades a la Residència Sant Francesc, ja hi ha un total de 174 persones immunitzades entre treballadors i usuaris de l’OACSE.

Tot i considerar que les persones a qui se’ls ha administrat la segona dosi són immunes a la covid-19, encara han de portar mascareta i mantindre totes les mesures de seguretat fins que una gran part de la població estiga vacunada, tal i com indica el Ministeri de Sanitat.

Cribratges
als centres

Dimarts passat es va realitzar un cribratge al personal de la Residència i Centre de Dia El Collet, perquè el centre participa en l’estudi de prevalença de la covid-19 als centres de persones majors i de persones amb diversitat funcional. Hi van participar 32 treballadors, els quals van resultar negatius. El pròxim dimecres es farà un cribratge a la Residència Sant Francesc.

Directe