Sant Jordi inicia les obres del carrer Sant Josep amb més de 90.000 euros

Unes obres "necessàries per a millorar tant l'accessibilitat com els serveis" d'aquesta zona del poble

L’Ajuntament de Sant Jordi ha començat ja les esperades obres de reforma i millora del carrer Sant Josep, en el seu nucli urbà. Es tracta d’una de les obres més importants d’aquesta legislatura, que com a tal figurava entre els compromisos de l’equip de Govern del Consistori.

Tal com ha explicat Iván, Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, “estem escometent unes obres de millora amb una inversió de 90.900 euros, incloses dins del Pla 135 de la mà de la Diputació de Castelló. Ara hem iniciat una primera fase, que esperem finalitzar prompte per a causar les menors molèsties possibles als veïns, i després realitzarem una inversió addicional de 55.000 euros procedents de fons propis de l’Ajuntament de Sant Jordi per a executar la segona fase”.

L’objectiu d’aquesta important inversió en infraestructures en el nucli urbà de Sant Jordi no és tan sols escometre en tot el carrer la millora en les voreres i l’asfaltat, “sinó també la substitució de tots els serveis, com són els de l’aigua potable, clavegueram i gas. Són promeses d’aquesta legislatura, que es podran veure en breu finalitzades”, ha assegurat Iván Sánchez.

D’aquesta forma, l’equip de Govern de Sant Jordi “demostra que manté com a objectius prioritaris aquelles obres i serveis que més necessiten els veïns, a pesar que l’anòmala situació provocada per la pandèmia del coronavirus ha provocat que la prioritat en aquests moments és activar mesures i serveis que ajuden a controlar la propagació de la pandèmia en el municipi”.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha deixat ben clar que “una cosa és que hàgem de tindre com a eix prioritari la lluita per a previndre el coronavirus en el nostre municipi, però sense deixar mai de costat les necessitats dels nostres veïns que, com en el cas de les obres del carrer Sant Josep, eren tan necessàries per a millorar tant l’accessibilitat com els serveis que reben en aquesta zona del poble”.

Directe