Esbrí lamenta que només han arribat 140.000 de 400.000 euros a autònoms i empreses de Peníscola

S'han adjudicat el 35% de les ajudes anunciades pel PP

Isabel Esbrí és la portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, ha lamentat que dels 400.000 euros anunciats l’any passat per l’equip de govern del Partit Popular per a ajudes per a autònoms i xicotetes empreses degut a la pandèmia sols s’han adjudicat 140.000 euros, el que suposa a penes un 35% del total previst. Esbrí va preguntar per este assumpte en l’últim plenari i va demanar conéixer el nombre de sol·licituds presentades, les acceptades i les denegades, així com el nombre d’ordres de pagaments realitzats.

Per a Esbrí, la tramitació d’estes ajudes ha sigut “nefasta” la qual cosa “es tradueix en un escàs, per no dir inexistent, suport als nostres treballadors i treballadores per compte propi i les nostres empreses”. “La falta d’una bona planificació per a adjudicar estes ajudes, reconeguda pel mateix PP al plenari, és una mostra més que gestionar no sols implica anunciar mesures d’una manera populista, sinó també tindre capacitat per fer front a la seua execució d’una manera efectiva, i és evident que el PP no l’ha tingut”, apunta la portaveu del grup municipal socialista.

La regidora socialista lamenta que esta “improvisació” de l’equip de govern del Partit Popular “tinga conseqüències fatídiques en un sector que ara més que mai necessita les institucions per poder resistir l’impacte de les restriccions per la Covid”.

Directe