“Salvar la Setmana Santa no és cap prioritat”

Ximo Puig apunta que la situació amb el coronavirus "encara és molt difícil i molt greu" a la Comunitat Valenciana

Puig, en una imatge recent

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat que “salvar la Setmana Santa” no és “cap prioritat”, ja que “en aquests moments no estem en condicions de pensar que per Setmana Santa no estarem en una situació de normalitat”. D’aquesta manera descartava que es puguen reiniciar els viatges durant la primavera, tal i com va apuntar recentment la ministra de Turisme Reyes Maroto.

Així s’ha pronunciat Puig aquest dimarts en una entrevista a Radio Nacional de España, en la qual ha incidit que “estem en el centre de la pandèmia” amb una “situació molt difícil”. “Cada dia hi ha moltes persones mortes i molts contagis”, ha recordat.

No obstant això, Puig ha admès que “cada dia que passa anem una miqueta millor”, però “no es pot donar falsa sensació de normalitat i seguretat”. “En els últims dies, hi ha bones notícies, ha baixat la incidència acumulada i hi ha una millor situació hospitalària, però encara és una situació molt difícil i molt greu”, han agregat.

Directe