Oltra i Martí expliquen el Protocol d’Intencions per al Desenvolupament de la Llei de Serveis Socials

En directe des del Saló de Plens del Palau Provincial de Castelló

Video Thumbnail
RDP José Martí i Mònica Oltra
El president de la Diputació de Castelló, José Martí; la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, i la vicepresidenta de la Diputació, Patrícia Porta, compareixen en roda de premsa per a explicar el Protocol d'Intencions per al Desenvolupament de la L

El president de la Diputació de Castelló, José Martí; la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, i la vicepresidenta de la Diputació, Patrícia Porta, compareixen en roda de premsa per a explicar el Protocol d’Intencions per al Desenvolupament de la Llei de Serveis Socials des del Saló de Plens del Palau Provincial de Castelló

Directe