El covid-19 “duplica” la feina de la Policia Local de Vinaròs

Des de la Policia Local de Vinaròs s'ha realitzat un resum estadístic de les sancions del que portem d'any 2021

El covid-19 “duplica” la feina de la Policia Local de Vinaròs

Són diverses les noves restriccions que des de la Generalitat s’han anat incorporant des d’inici d’any, així com en les resolucions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

“A causa de l’increment en la taxa d’incidència en la nostra localitat, per part de la Policia Local s’ha intensificat notablement la vigilància i el control de les restriccions. Actualment la Policia Local de Vinaròs dedica més del 50% dels treballs que diàriament realitzen a la vigilància del compliment de les normatives sanitàries per la COVID-19”, apunten fonts municipals.

Les 106 actes/denúncies formulades en aquests primers 31 dies de l’any 2021, queden desglossades de la següent forma:

▸ 33 denúncies per incompliment de l’ús de la mascareta o ús inadequat d’aquesta.
▸ 32 denúncies per incompliment de la restricció relativa al tancament perimetral de la Comunitat Valenciana.
▸ 19 denúncies per incompliment de la limitació de la circulació de persones dins de l’horari del toc de queda, de les 22.00 a les 06.00 hores.
▸ 19 denúncies per incompliment dels límits de reunions en la via pública, bé siga per la restricció de grups no superior a 6 persones, prèvia al Decret del President de la Generalitat 2/2021, o a la limitació actual de no més de 2 persones no convivents.
▸ 3 actes/denuncia a establiments públics per incomplir les limitacions d’aforament i/o mesures d’higiene i prevenció.

Des de la Policia Local de Vinaròs “es vol continuar agraint el gran esforç que la majoria de la ciutadania realitza des de l’inici de la pandèmia, respectant totes i cadascuna de les normes que les autoritats sanitàries han anat incorporant durant les últimes setmanes, esforç col·lectiu que segur ens portarà a superar entre tots la situació actual”

Directe