La Guàrdia Civil deté al presumpte autor de 7 robatoris en apartaments de Peníscola

L'home feia ús d'un habitatge buit i la utilitzava com a magatzem per als objectes robats

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora de set robatoris amb força en una urbanització de la localitat de Peñícola, on els seus apartaments romanen buits la major part de l’any en tractar-se de segones residències i habitatges disposats per al seu lloguer.

La recerca iniciada després de l’avís d’una empleada de la llar que va informar haver trobat en un habitatge que originàriament estava buida diversos objectes i estris d’altres apartaments, va donar com a resultat la detenció d’un home de 23 anys d’edat per la seva presumpta participació en set delictes de robatori, perpetrats tots ells en la mateixa urbanització.

Durant la recerca iniciada per la Guàrdia Civil de Peníscola es va concloure que la forma d’accés als mateixos era mitjançant escalament i ús de clau falsa, ja que l’autor entrava als habitatges a través dels balcons per a no haver de violentar la porta principal i una vegada aquí, mitjançant palanca forçava el finestral, la qual cosa li permetia entrar discretament.

La Guàrdia Civil va aconseguir recuperar vuit televisors, una videoconsola, un robot aspirador, diverses batedores, cafeteres, i diversos objectes personals, que seran lliurats als seus legítims propietaris.

La recerca contínua oberta i no es descarten noves detencions.

Directe