Més policia per a controlar les ciutats perimetrades en cap de setmana

"Suposen la restricció de mobilitat per a més de 2,5 milions de valencians i valencianes" segons la Consellera Bravo

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha presidit aquest dijous la reunió de coordinació del dispositiu especial que es posarà en marxa a partir d’aquest divendres, 29 de gener, per a perimetrar els termes municipals de València, Alacant, Castelló de la Plana, Elx, Gandia, Alcoi, Benidorm, Oriola, Paterna, Elda, Petrer, Sagunt, Torrent, Torrevella, Sant Vicent del Raspeig i Vila-real. En la trobada han participat alcaldes i alcaldesses de les localitats en les quals s’ha establert la limitació de mobilitat, edils de Seguretat, la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, i els comandaments del Cos de Policia Nacional, Guàrdia Civil i Unitat Adscrita.

Al final de la reunió, la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha explicat que ve “un cap de setmana complex” perquè les mesures recollides en el decret del President “suposen la restricció de mobilitat per a més de 2,5 milions de valencians i valencianes” i, per tant, “hi haurà un gran desplegament per part de les policies locals, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, la Unitat Adscrita i Protecció Civil” per a dur-ho a terme.

Directe