Reunions privades prohibides i màxim dues persones als espais públics

La Generalitat Valenciana endureix encara més les restriccions front al coronavirus

El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig ha anunciat aquest diumenge noves mesures que entraran en vigor demà dilluns, des de la seva publicació en el DOGV, i que estaran actives fins al 15 de febrer.

▸ Les trobades familiars o socials dins de les cases queden limitats al mateix nucli de convivència, excepte excepcions.

▸ En l’espai públic –bé siguin espais tancats o a l’aire lliure–, les trobades familiars o socials queden limitats a un màxim de 2 persones, tret que es tracte de convivents.

▸ En tots dos casos s’apliquen les següents excepcions: reunions laborals o institucionals, activitats en l’àmbit educatiu i les cures a persones vulnerables (majors, menors).

▸ El confinament perimetral municipal s’aplicarà des de les 15.00 hores del divendres a les 6.00 del dilluns següent.

Aquestes mesures quedaran reflectides en un decret del President de la Generalitat. A més, Ximo Puig s’ha referit a l’evolució de la campanya de vacunació i a la necessitat de prioritzar en la immunització a persones en major situació de vulnerabilitat.

Reunió amb
Sanitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest matí una reunió de treball per videoconferència amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, la sotssecretària, Mònica Almiñana, i la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro.

També han assistit María Amparo García Layunta, directora general d’Assistència Sanitària; Ramón Limón, subdirector general d’Avaluació de la Gestió Assistència;, Rosa Pérez Mencía, subdirectora general d’Activitat Assistencial Integrada i Emergències; Cristina Ruiz, subdirectora general de Planificació i Organització Assistencial; i José María Ángel, secretari autonòmic de Seguretat i Emergències.

Directe