Col·loquen les últimes bigues dels viaductes de l’N-232

Hi haurà talls puntuals de trànsit per seguretat i prevenció tant el divendres com el dilluns

Col·loquen les últimes bigues dels viaductes de l’N-232

Les obres de la carretera N-232 del nou Port de Querol a Morella avancen i en els pròxims dies es finalitzarà la construcció dels viaductes d’aquesta carretera, a l’espera de la construcció del viaducte singular del Pont de la Bota. Així, demà i el dilluns 25 de gener es col·locaran les bigues del viaducte que es troba abans de l’arribada al futur túnel de la Bota.

Cal explicar que a causa de la proximitat d’aquesta actuació amb l’actual traçat de la nacional, ja que el viaducte transcorre per damunt de l’actual via, es produiran talls de trànsit de manera intermitent d’aproximadament 15 minuts. Amb aquesta fita, es finalitzen els viaductes més freqüents en aquesta obra i quedarà la construcció del singular viaducte de la Bota.

Una vegada finalitzat el treball previst per a divendres i la pròxima setmana, es desmuntarà el llança-bigues per a traslladar-lo a la fàbrica on es prepararà per a la construcció del gran viaducte singular de la Bota amb una major longitud. Respecte a este, cal apuntar que ja s’han iniciat els treballs d’excavació i fonaments. A més, en les pròximes setmanes es produiran les voladures en la zona on s’ubica el fals túnel, el qual dóna accés a la zona de la bota, de manera que en els següents mesos finalitzarà l’excavació d’aquest. Aquest túnel permetrà accedir al llança-bigues per a la construcció de l’últim i característic viaducte de la Bota.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta de fites importants per a aquesta obra que millora la comunicació de l’interior amb tota la província”. L’edil ha explicat que “demà i el dilluns hi haurà talls a la carretera de manera intermitent per a garantir la seguretat a la carretera a causa que aquest tram que passa per damunt de l’actual carretera, però les molèsties seran mínimes amb l’experiència que tenim amb aquesta obra”. Finalment, l’edil ha volgut “agrair la coordinació amb l’empresa constructora i el Ministeri per al desenvolupament d’aquesta obra”.

Directe